Mere om NB

Nørgaard Bogføring ejes og drives af mig, Pernille Maria Nørgaard. Efter mange år som tekniker i tele- og radio/TV-branchen besluttede jeg i 2014 at prøve noget helt andet. Jeg tog derfor “Økonomistyring for små og mellemstore virksomheder” og Diplombogholder-uddannelsen (med afsluttende eksamen oktober 2015) begge hos Regnskabsskolen i København. Jeg har fast tilknyttet revisor, hvis der skulle blive brug for en sådan.

Jeg deltager derudover løbende i opfølgende kurser samme sted, så jeg altid holder mig opdateret om nye regler og bestemmelser indenfor regnskabsområdet. Jeg er, hvad jeg gerne vil kalde en ærlig bogholder, der vil gøre alt for at sørge for, at du får de fradrag i din virksomhed, som du har ret til og krav på!

Jeg bogfører i e-conomic – et online regnskabsprogram (som du som kunde afholder udgifterne for!), der bl.a. giver dig mulighed for udsende fakturaer til dine kunder og samtidig hele vejen igennem følge med i hvordan dit regnskab ser ud.

Mit sprog til dig som kunde er  “dansk” – ikke “regnskabsk”. Ingen skal føle sig kørt ud på et sidespor, og jeg gør en dyd ud af, at du altid forstår, hvad jeg siger. Min arbejdsplads er enten hos dig til møde eller derhjemmefra. Du kan blot aflevere dine bilag med jævne mellemrum – hvor ofte det skal ske afhænger af mængden af bilag, og hvor tit du skal afregne moms.

 

Se hvad mine kunder siger om mig her under referencer.